dimarts, 19 de novembre del 2013

Sorteig de la panera de productes de la terra

Com cada any, per aquestes dates, el Casal Popular el Rostoll sortegem una panera de productes de la terra. El Casal és un espai obert a tothom, independent econòmicament i on acostumem a fer-hi diverses activitats: xerrades, tallers, col·loquis, etc. Adquirint una butlleta del sorteig de la panera ens ajudes a seguir endavant amb el projecte.

La panera conté diversos productes de les nostres comarques ponentines com torrons diversos i xocolata a la pedra d'Agramunt, pernil d'espatlla, neules i vanos de Tàrrega, albades de Tàrrega, formatge de cabra, embotits de Guimerà, 5 litres d'oli d'oliva de Nalec, mel, ratafia, moscatell, vins blanc i negre, cava de Vallbona de les Monges i altres licors de la terra, olives arbequines, el llibre L'hora dels voltors de Josep Manel Busqueta, una samarreta, un CD, un DVD i a més a més, també regalem la senalla.

Per participar al sorteig de la panera només has de comprar una o més butlletes. Cada butlleta costa 1 euro i es juga amb un número de tres dígits que va del 000 al 999. Les butllets les venen els socis i també es poden comprar al Casal (Carrer d'Ardèvol, 12 bis) durant el període habitual d'obertura (divendres de set a una i dissabte de sis a una), o bé reservar-la enviant un missatge a través del nostre correu electrònic elrostolltarrega@gmail.com o a través de la nostra pàgina de facebook www.facebook.com/elrostolltarrega i ens posarem en contacte per tal d'entregar-vos la butlleta. El número guanyador és els tres últims dígits del sorteig extraordinari de Nadal del dia 22 de desembre de 2013. El guanyador pot contactar amb el Casal mitjançant l'adreça anterior.
 
Per un Casal popular i autogestionat a Tàrrega i comarca!

Foto: Guanyadora del sorteig del 2012