dimarts, 12 de novembre del 2013

Actes a Cervera, Tàrrega, Mollerussa, Tornabous i Lleida per canviar-ho tot

Després d'un inici intens de la campanya "Independència Per Canviar-ho Tot" amb la presentació a Lleida i els actes a Bellpuig, on van presentar la campanya amb Neus Tur i Marcel Pich, membres de l'assemblea de docents de Mallorca (Crònica), i a la Seu d'Urgell amb la xerrada sobre la reforma de les pensions; la campanya continua amb varis actes programats a Cervera, LLeida, Tàrrega, Mollerussa i Tornabous.

El proper 16 de desembre a les 19:30 a l'església de Sant Joan Degollat de Cervera, es presentarà el llibre L'hora del voltors a càrrec del seu escriptor Joan Manel Busqueta. 

El 25 de novembre a les 19:30 h al Rectorat de la Universitat de Lleida, xerrada "Experiències de lluita a les aules", amb la presència de Maria Antònia Font, membre de l'STEI i portaveu dels comitès i membres convocants de la vaga indefinida a les Illes, Jordi Soldevila, historiador de Lleida, i Esteve Romero professor i sindicalista de Ponent.

El 29 de novembre a les 20:00 h, presentarem la campanya a Tàrrega amb una xerrada-col·loqui, amb membres de CGT, el col·lectiu LGTB De Trascantó i un activista local pel dret d'un habitatge digne. Aquest acte es durà a terme al Centre d'Entitats.

El 6 de desembre, Mollerussa projectarà el documental "Llavors de llibertat, Cala i la generació oblidada" a les 21:00 h al Casal Popular l'Arreu. Posteriorment, hi haurà una llonganissada popular i un concert amb el cantautor Xavier Mayora.

Finalment, aquesta primera ronda d'actes finalitzarà el 14 de desembre a Tornabous amb la presentació del llibre L'hora dels voltors amb el seu escriptor i membre del seminari d'economia crítica Taifa, Josep Manel Busqueta. L'acte serà a les 19:30 h a la Sala Salvador Seguí de Tornabous.