dimarts, 21 d’octubre del 2014

Dissabte 25, inauguració del nou Rostoll

Hem fet un pas endavant. El Casal Popular el Rostoll hem fet un petit canvi que serà un pas endavant: ens hem traslladat! A partir de l’agost ens trobem al rovell de l’ou, a la plaça dels Àlbers de Tàrrega. El local del carrer Ardèvol ens va permetre néixer i treballar durant tres anys, però ara hem situat el Rostoll en un espai més obert, més ampli, més amable. Amb les mateixes reivindicacions que ens han acompanyat des de sempre: justícia, llibertat, esperit crític, associacionisme...

Fa dos mesos que estem adequant l’espai de la plaça i aquest dissabte, 25 d’octubre, inaugurem el nou espai! Hi estàs convidat! Apropa-t’hi durant el dia. A les 12 del migdia fem un vermut amb pica-pica. Hi tocaran els Grallers de la Barra a partir de la una i presentarem el nou projecte del Rostoll. A més, hi parlaran uns minuts dos activistes locals de diferents moments històrics en les lluites d’alliberament del poble català. En primer lloc, parlarà Ricardo Creus Albareda, veí de Tàrrega fill del Talladell que visqué de jove la República i la desfeta de la Guerra Civil. Hem de dir que ja fou convidat en inaugurar el Rostoll fa tres anys, però l’hem convidat de nou; a més, és el soci número u del casal i el soci d’honor. En segon lloc, hi intervindrà breument el targarí Ramon Boldú, que durant els intensos anys del que van anomenar Transició fou un jove activista independentista revolucionari.

Després d’això, a les 2 del migdia, començarà el dinar popular: amanida, paella, aigua, vi i postres. Tot complet: a un preu de 10 euros. Animeu-vos a venir a aquest dinar de germanor. Podeu reservar lloc a elrostolltarrega@gmail.com. Aprofitant aquesta ocasió de re-obertura i re-inauguració, hem volgut convidar dos casals més d’altres indrets del país (existeixen casals i ateneus populars arreu dels Països Catalans: de Perpinyà a Alacant, de Palma a Sabadell). Ens explicaran les seves experiències el Casal Popular de Joves de Lleida i La Teixidora, el Casal Independentista d’Igualada. Tot seguit, hi haurà música en directe amb Quintet de Boira, dos joves de Lleida.

A la tarda reposarem per retrobar-nos a la nit amb el concert dels targarins Pasqual i els Desnatats, a partir de les 12 de la nit. En acabar, música de discjòquei fins a les dues.

Vine a conèixer el nou Casal: lluita sí, festa també!
El Rostoll es mou!