dimecres, 25 de setembre del 2013

Cap de setmana solidari en suport a la vaga de docents de les Illes Balears

Els propers 27 i 28 de setembre, el Casal Popular el Rostoll organitza un cap de setmana solidari en suport a la vaga indefinida de docents de les Illes. El casal obrirà en el seu horari habitual, és a dir divendres de les set de la tarda a la una de la nit i dissabte de les sis a la una. Oferirà música i begudes de la terra a tots els assistents. L’objectiu del cap de setmana es recollir el màxims de beneficis que seran destinats a la caixa de resistència de l’Assemblea de Docents, un instrument bàsic de la lluita dels treballadors per recaptar diners per a les despeses que es derivaran de la vaga indefinida, ja que els dies que es fa vaga no es cobra el sou.

La vaga indefinida, que va ser anunciada pels sindicats STEI-i i CCOO, l’Assemblea de Docents i amb el suport del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), ve motivada per demanar la derogació de la Llei del tractament integrat de llengües (TIL). Aquesta, tot i ser suspesa cautelarment per la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), ha estat aprovada pel govern del PP de Bauzá mitjançant un decret llei d'urgència en un Consell de Govern extraordinari pel qual el TIL s'haurà d'aplicar, de moment i amb tot el que comporta, durant el curs 2013-2014.

Des del Casal Popular el Rostoll us animem a apropar-vos al Casal i a aportar el vostre granet de sorra en suport de la vaga de docents de les Illes i de la llengua catalana.

Més informació: