dilluns, 2 de setembre del 2013

2a Marxa de Torxes per la Independència

El dimarts 10 de setembre, prèvia de la Diada Nacional, celebrarem a Tàrrega la segona edició de la Marxa de Torxes per la Independència. Els actes començaran amb un sopar a la plaça dels Comediants, als voltants de les 21:30h i continuaran amb la Marxa de Torxes, amenitzada pels Grallers de la Barra, a partir de les 22:30h.

Els tiquets es podran comprar el mateix dia a la plaça dels Comediants o anticipadament al Dit i Fet, a la cistelleria Grau, a l'Electricitat Salvadó i al Casal (al Casal només divendres de 19:00 a 1:00 o els dissabtes de 18:00 a 1:00). El preu dels quals és 3€ la torxa, 6€ el sopar i 8€ el pac complet de torxa i sopar.

Aquest acte l'organitzem conjuntament el Casal Popular el Rostoll i Tàrrega Per la Independència (ANC).
 
 
Així mateix, us animem a participar activament en tots els actes que se celebraran arreu de Ponent i del país durant la propera Diada, totes les manifestacions i per descomptat, a la Via Catalana per la Independència.

Finalment, us animem a penjar l'estelada als vostres balcons, tant a la Diada com durant la Fira de Teatre al Carrer que se celebrarà el proper cap de setmana a Tàrrega.

Salut i independència! Visca la Terra!