dijous, 30 d’agost del 2012

Marxa de Torxes per la Independència a Tàrrega

Per cinquè any consecutiu, l’Esquerra Independentista de Tàrrega (primer com a col·lectiu Perquè vull! i ara com a Casal Popular el Rostoll) organitza diverses activitats per commemorar la Diada Nacional de l’Onze de Setembre. Aquest any els actes es duran a terme conjuntament amb Tàrrega per la Independència, o sigui, l’Assemblea Nacional Catalana. 
 
 
Els actes tindran lloc el dilluns 10 de setembre. La celebració començarà a les 21:30 h amb un sopar popular a l'aire lliure a la plaça dels Comediants.

A les 22:30 h s’iniciarà la primera edició de la Marxa de Torxes per la Independència que recorrerà diversos carrers del municipi sota el lema “Independència, Països Catalans”. El recorregut començarà i acabarà a la plaça dels Comediants i hi tocaran els Grallers de la Barra.

Finalment, la jornada es clourà amb el concert de Carles Belda i Marc Serrats (Xerramequ), que començarà a les 24 h, també a la plaça dels Comediants.

El preu de la torxa és de 3 € i el preu del sopar de 5, però si adquiriu el conjunt de sopar + torxa el preu serà de 7 €. Els tiquets ja es poden adquirir anticipadament al Casal Popular el Rostoll, a la paradeta de l’ANC (cruïlla de la plaça del Carme i carrer del Carme) cada divendres i dissabte a partir de les 19:00, durant la jornada laboral a la tenda de material elèctric Salvadó (Raval del Carme, 3) i a l’Ajuntament.

Per acabar, us invitem i us esperem a tots a aquests actes per teixir una Tàrrega i una comarca viva i conscient de la seva cultura, llengua i nació. Per dir amb tota claredat que l’única política que volem és la Independència dels Països Catalans. Cal obrir un procés de ruptura democràtica, o sigui, un aprofundiment democràtic basat en el dret d’autodeterminació i la plena sobirania econòmica.

Per la independència econòmica dels Països Catalans!

Visca la terra!