dimarts, 6 de març del 2012

Xerrada de l'Arcadi Oliveres sobre la crisi i les retallades

Quina és la causa de la crisi que estem patint? Per què els governs dels països desenvolupats han “rescatat” els bancs i no les seves societats? D’on prové el deute de les administracions públiques? Són necessàries les retallades? Hi ha alternatives a les polítiques econòmiques aplicades fins avui?

Els mitjans de comunicació, utilitzant les tesis dels economistes neoliberals, ofereixen una visió uniforme de la situació socioeconòmica del nostre país, sense respondre’ns les preguntes exposades anteriorment. Per tal de donar a conèixer una visió alternativa que vagi a les arrels del problema, el proper dissabte dia 10 de març a les 19:00 a l’Institut Manuel de Pedrolo organitzem una xerrada col·loqui a càrrec del prestigiós economista Arcadi Oliveres.

Arcadi Oliveres és doctor en economia i un reconegut activista per la justícia social i la pau. Actualment és professor d’economia aplicada a la Universitat autònoma de Barcelona, ha realitzat nombrosos articles relacionats amb les desigualtats nord-sud i el negoci de les guerres. Des de fa més de trenta anys que milita a Justícia i Pau, entitat d’arrels cristianes que lluita per un món més just.

Us convidem a tots i a totes a assistir a aquest acte.