dimecres, 27 de gener del 2016

EL Casal entrega la panera de Nadal

Un any més, i com ja ve essent habitual des de la seva obertura l’any 2011, el Casal Popular El Rostoll ha fet entrega d’una panera de Nadal amb productes de proximitat i de la terra. El número premiat ha estat aquell que coincidia amb les últimes quatre xifres del primer premi de la Grossa de Cap d’Any. Enguany l’afortunat ha estat en Xepo Burgués, comprador del número 1.168. L’entrega es feu el dimecres 13 de gener al propi Casal, situat al número 10 de la Plaça dels Àlbers.

La panera contenia diversos productes de l’entorn més proper com ratafia (d'elaboració pròpia), neules i vanos del Gat del Rosal, albades de Tàrrega, carquinyolis, mel, torrons diversos i xocolata a la pedra d'Agramunt, vi blanc, negre i cava de l'Olivera de Vallbona, cervesa artesana Matoll, moscatell, un pernil d'espatlla, formatge de cabra, embotits diversos de Guimerà, una garrafa de 5 litres d’oli d’oliva de Rocafort, olives arbequines, els CD de The Targarians i Carlitos Miñarro, un sopar per a dos persones al restaurant Níam, etcètera.

No podem acabar sense agrair a tota aquella gent que ha col·laborat i participat un cop més, ja que amb la seva participació contribueixen al nostre finançament, amb l'objectiu de fer del Casal un espai autogestionat.