dimecres, 10 de desembre del 2014

El Casal organitza aquest dissabte una assemblea oberta a tothom

Després de tres anys al carrer Ardèvol, el passat 25 de novembre el Casal Popular el Rostoll va inaugurar el nou local a la plaça dels Àlbers, per estar al rovell de l'ou de la ciutat, créixer i renovar el projecte per poder seguir fent tot tipus d’activitats reivindicatives, de formació, de divulgació, culturals, lúdiques, musicals...

El Casal és una associació de base, reivindicativa, dinàmica i oberta que treballa des de Tàrrega i l'Urgell pels drets nacionals i socials dels Països Catalans. Al Casal apostem per una societat crítica i enxarxada. Per tant creiem necessari treballar amb altres associacions de la ciutat i comarca, com amb la xarxa de Casals i Ateneus dels PPCC, per tal de desenvolupar iniciatives conjuntes, fer intercanvis i aprendre les unes de les altres.

Però al Casal encara queda molta feina per fer, i per començar ens fa molta il·lusió convidar-vos el proper dissabte 13 de desembre a les 12:00 al nou local, a l'Assemblea Oberta i vermut. L'ordre del dia de l'assemblea és una breu explicació del projecte del Casal, les activitats programades per aquest mes de desembre i proposta de futures activitats, i finalment, el treball amb altres entitats targarines.

Així doncs, us convidem a que reserveu el dissabte 13 de desembre al vostre calendari i us apropeu al Casal Popular. Us hi esperem!