dissabte, 28 de desembre de 2013

El Rostoll entrega la panera a la guanyadora

Com ja ve sent costum de cada any, el Casal Popular El Rostoll ha sortejat una panera de Nadal amb productes de la terra i de proximitat. La cistella fou entregada el dia 24 de desembre a la guanyadora, Maria Alba Clos, veïna de Tàrrega que havia comprat el número 246. El número premiat havia de correspondre als tres últims dígits del primer premi de la Loteria estatal. 

La panera contenia diversos productes de les nostres comarques ponentines com ratafia (d'elaboració pròpia del Casal), neules del gat del rosal, vanos i albades de Tàrrega, mel, torrons diversos i xocolata a la pedra d'Agramunt, vi blanc, negre i  cava de l'Olivera de Vallbona, un pernil d'espatlla, formatge de cabra, embotits diversos, una garrafa de 5 litres d’oli d’oliva de Nalec, olives arbequines, un CD d'en Xavier Mayora, un DVD, una samarreta del Casal i la senalla, entre d'altres productes.

Aprofitem per agrair la col·laboració i el suport de totes aquelles persones que ens compraren algun nombre durant aquests mesos previs. Amb la seva participació contribueixen al nostre finançament, amb l'objectiu de fer del Casal un espai autogestionat. 

Salut i bon any 2014!

Cap comentari: