dimecres, 29 de maig del 2013

Jornada festiva i reivindicativa: Aturem el fracking

Aquest proper dissabte, 1 de juny, els companys de la Plataforma Aturem el Fracking amb col·laboració amb Som lo que sembrem, l'Assemblea Pagesa, Tornafruit SAT, el Bar Cèntric i l'Esplai de Tornabous organitzen a Tornabous una jornada festiva i reivindicativa sota el lema Aturem el fracking.
 
La jornada, que està composta per diferents actes durant tot el dia i pensada per a tots el públics, començarà amb una matinal per la mainada i continuarà amb una xerrada sobre les veritats i mentides del fracking, un dinar popular, un cafè concert amb Xavier Mayora, l'assemblea de la plataforma antifracking de Catalunya.  Finalment, aquesta acabarà amb el concert amb The fracking band i amb el primer festival aturem el fracking!. Tots els actes es faran al pavelló polivalent de Tornabous, excepte la matinal per la mainada que es farà a la pista vella, i l'assemblea que es celebrarà a la Sala Salvador Seguí de la Casa de la Vila. Tot seguit us adjuntem el cartell i el programa de la jornada.
 
 
A partir de les 10:00  - Matinal per la mainada
A la pista vella, xocolatada, pintada del mural de la jornada, tallers, demostració d'energies, renovables a l'abast amb Ricard Guiu, contacontes i ioga infantil amb Neus Caballé
 
12:00 h - Xerrada: 'Veritats i mentides del fracking'
Xerrada titulada 'Veritats i mentides del fracking' al pavelló polivalent.

14 :00 h - Dinar popular
Al pavelló polivalent. El preu d'adult és de 10€, i l'infantil de 5€. Les reserves fins el 30 de maig a mar61sus@yahoo.es o 638004473
 
16:00 h  - Cafè-concert amb Xavier Mayora
Al pavelló polivalent
 
17:00 h  - Assemblea de la plataforma antifracking de Catalunya
A  la sala Salvador Seguí de la Casa de la Vila de Tornabous

20:00 h  - Concert amb the fracking band
Al pavelló polivalent

- 23:00 h - Festival aturem el fracking! 
Concert  al pavelló polivalent amb Snooze + Ressaka + The pink goats
 
A més a més, durant tot el dia al pavelló polivalent - Exposicions - Cuines i forns solars, mostra fotogràfica de paratges de la comarca de la Garrotxa afectats pel fracking amb textos de Quim Monzó i Quimi Portet.