dimarts, 21 de maig del 2013

Crònica del II aniversari del Casal Popular el Rostoll

Com estava previst, el passat dissabte 18 de maig el Casal va celebrar el seu segon aniversari. Sí, ja fa dos anys que vam inaugurar un local a Tàrrega, un espai obert a tota la ciutadania: persones i col·lectius. 
 
Al matí, vam preparar un espai per poder fer-hi un mural mentre un petit grup de gent jugava al joc de la botifarra. Tot seguit, hi va haver un vermut per obrir estómac. 
 

A partir de les 6 de la tarda, al Casal s’hi va desenvolupar un tast de cerveses. Un noi de Cerveses Ponent ens explicà breument la història de la cervesa, com s’elabora i què conté. Després d’aquests deu minuts, vam tastar diverses cerveses catalanes i una de belga. Més tard, passarem a votar i escollir la fotografia guanyadora del concurs de fotografia organitzat pel Casal, la temàtica del qual s’emmarcava en el «El país que volem». La fotografia guanyadora fou la d’Assumpta Pijuan Tarragó i es titulava «Seny i rauxa». 


El sopar (que ha causa del mal temps vam traslladar al MerCAT) començà a les 10 de la nit: amanida i cassola de tros o risotto per a vegetarians. Fou un moment agradable l’hora de les postres, ja que vam bufar les espelmes d’un pastís fantàstic de xocolata i gerds. Des d’aquí, volem donar les gràcies de tot cor al Jaume (el pastisser) per la seva generositat i alegria. Després de sopar, fou l’hora de l’actuació musical del Titot i el David Rosell, que s’allargà fins a vora les dues de la nit. 

Som i serem! Visca la terra! 



1 comentari:

assumpta ha dit...

Tot i no poder-hi assistir, ja veig que va ser tot una festa grossa. Merci per tot, ens veiem el cap de setmana.