dimarts, 1 d’octubre del 2019

El Rostoll i La Soll presentaran la novel·la "Amb samfaina o Sense" de Josep Anton Vilalta

Aquest divendres, 4 d'octubre a les vuit del vespre, l'escriptor Josep Anton Vilalta presentarà a La Soll la seva novel·la "Amb samfaina o sense".

La novel·la transcorre el 1950, on coincidint amb la visita del bisbe a una masia del sud del Solsonès, un seguit d'errors i confusions dona el tret de sortida a una persecució a mort pels boscos de la comarca. Assassinats, negocis bruts i secrets inconfessables, que s'arrosseguen fins els nostres dies per les pàgines d'una novel·la senglar -una mica bèstia, una mica negra i bastant porca- que furga en la misèria i clava els ullals en la hipocresia d'una època en que la pau era una mentida més.

La presentació serà a càrrec del seu autor Josep Anton Vilalta, nascut a Cabanabona el 1967 i veí de Torà des de 1989. Sense ser periodista, ja fa una trentena d'anys, esperonat per la seva militància política, que va començar a escriure a diversos mitjans. Des de 2007 escriu periòdicament al portal de l'esquerra independentista "Llibercat.cat". "Amb samfaina o sense" és la seva primera incursió en el món de la ficció.