dissabte, 2 de setembre del 2017

La Marxa de Torxes per la Independència tornarà a recórrer els carrers de Tàrrega


Ens trobem davant un any històric amb la convocatòria, el proper 1 d'octubre, del referèndum per la Independència de Catalunya. Queda menys d'un més, i és molt important que el carrer es torni a mobilitzar en tots els pobles i ciutats per defensar el referèndum contra els atacs i l'ofensiva antidemocràtica que està duent a terme el govern espanyol. No obstant això, també es més important que mai la mobilització permanent de la gent per demanar el "Sí", convèncer indecisos i visualitzar que l'independentisme està més viu i fort que mai i que podrà culminar tot aquest procés amb la independència d'una part del nostre país.
                                          
Es per tot això, que un any més, des del Casal Popular el Rostoll i Tàrrega per la Independència (secció local de l’Assemblea Nacional Catalana) organitzem la ja popular Marxa de Torxes per la Independència. Aquest any la marxa, que arriba a la sisena edició, se celebrarà el diumenge 10 de setembre, commemorant també així la Diada Nacional de Catalunya (11 de setembre). La marxa arrencarà des de la plaça dels Comediants, el seu escenari original, a les 10 de la nit i recorrerà diversos carrers del municipi fins a arribar un altre cop a la mateixa plaça. En acabar es llegirà el manifest i tindrà lloc un petit acte polític pel Sí. Durant tot el recorregut ens acompanyarà la música tradicional dels Grallers de la Barra de l’Associació Guixanet.

El preu per comprar una torxa és de 3 euros. Els tiquets es podran comprar el mateix dia a la plaça dels Comediants a partir de les 9 del vespre i fins a les 10 de la nit, o bé es podran adquirir anticipadament al local de Tàrrega per la Independència (carrer el Carme), al Casal Popular el Rostoll, aquest divendres de 8 del vespre a 10 de la nit; i a la Cistelleria Grau i a Còpies Maite en horari comercial habitual.