dimecres, 21 de gener del 2015

El Rostoll entrega la panera de Nadal

Un any mes, el Casal Popular El Rostoll ha sortejat una panera de Nadal amb productes de la terra i de proximitat. La cistella fou entregada a la guanyadora, Ramona Barniol, veïna d'Agramunt que havia comprat el número 614. Aquest any, el número premiat havia de correspondre als tres últims dígits del primer premi de la Grossa de cap d'any.

La panera contenia diversos productes de les nostres comarques ponentines com ratafia (d'elaboració pròpia del Casal), neules i vanos del gat del rosal, albades de Tàrrega, mel, torrons diversos i xocolata a la pedra d'Agramunt, vi blanc, negre i cava de l'Olivera de Vallbona, un pernil d'espatlla, formatge de cabra, embotits diversos, una garrafa de 5 litres d’oli d’oliva de Nalec, olives arbequines, el llibre Històries del Paradís de Xavi Sarrià, el CD dels Ebri Knight, un DVD, una samarreta i la senalla, entre d'altres productes.

Aprofitem per agrair la col·laboració i el suport de totes aquelles persones que ens compraren algun nombre durant aquests mesos previs. Amb la seva participació contribueixen al nostre finançament, amb l'objectiu de fer del Casal un espai autogestionat.

Salut i bon any 2015!