dimecres, 19 de novembre del 2014

Setmana Blanca contra el consorci de ‪‎Ponent

Les comarques de Ponent s'omplen els propers dijous, divendres i dissabte d'actes enfilant la recta final per la manifestació en contra del consorci sanitari de Lleida i en defensa de la sanitat 100% pública. Concretament a Tàrrega, la Marea Blanca de Ponent i Pirineus organitza els següents actes de protesta:

El dijous 20 de novembre a les 20 h, es repetirà la tancada al CAP de Tàrrega. Durant la tancada hi haurà diverses activitats: A les 20 h es celebrarà un debat-col·loqui sobre el consorci. A les 21 h es soparà (porteu entrepà o alguna cosa per menjar), i finalment, a les 22 h hi haurà una projecció audiovisual i posterior col·loqui. A les 23 h es conclourà la tancada.

A més a més, com cada divendres, el 21 i 28 de novembre, també hi haurà concentració a les 8 h davant del CAP de Tàrrega.

Finalment, el dissabte 29 de novembre a les 18 h a la plaça Ricard Vinyes, la Marea Blanca crida a la manifestació en contra del consorci sanitari de Ponent i Pirineus i en defensa de la sanitat 100% pública. A Tàrrega s'organitza una sortida col·lectiva de cotxes cap a Lleida a les 16:30 davant el CAP de Tàrrega.