dissabte, 27 de setembre del 2014

Independència per Canviar‐ho Tot convoca mobilitzacions a favor de la desobediència davant la probable prohibició de la consulta del 9 de novembre

Davant la convocatòria de la consulta que es produirà dissabte i la més que probablement prohibició d’aquesta per part del Tribunal Constitucional, des de la campanya Independència per Canviar-ho Tot a Ponent i Pirineus fem una crida a la ciutadania a omplir els carrers per exigir i fer possible el dret a l’autodeterminació a una part del nostre país, combatent l’ordenament jurídic i polític de l’Estat Espanyol.

L’augment de les mobilitzacions i lluites arreu dels Països Catalans els darrers anys com a conseqüència dels efectes que la crisi del capitalisme està tenint sobre les classes populars, està comportant el desmembrament de l’actual sistema polític actual basat, en el nostre país, en els pactes entre les elits catalanes i espanyoles per mantenir la dominació i l’esquarterament del nostre poble sota els paràmetres del capitalisme i el patriarcat.

Davant d’aquesta conjuntura, és una necessitat, i alhora un deure, garantir el dret a l’autodeterminació, un dret que cap govern ni tribunal pot anul·lar ni prohibir, un dret que és col·lectiu i que solament pertany a cada poble i que ens ha de servir com a garant de la construcció d’un nou horitzó polític que suposi un veritable escenari de ruptura amb el sistema actual.

La mobilització popular és l’única garantia de fer efectiu allò que el poble ha demanat en repetides ocasions durant els darrers anys: un referèndum d’autodeterminació el proper 9 de novembre.

És per això que, davant d’aquesta situació i fent retornar el protagonisme al poble mobilitzat, hem de sortir al carrer i organitzar-nos per donar resposta a la prohibició de la consulta per part de l’Estat Espanyol, una resposta clara i concisa: Desobediència. Hem de ser conscients que la desobediència a la legalitat espanyola serà l’única garant per fer efectiu el mandat popular a favor d’un referèndum d’autodeterminació el proper 9 de novembre. La desobediència és una eina imprescindible per a materialitzar canvis socials i polítics en profunditat, per tant, també serà una eina imprescindible per a materialitzar la independència dels Països Catalans. És imprescindible desobeir l’ordenament constitucional espanyol i els seus tribunals de manera frontal.

Així doncs, des de la campanya Independència per Canviar-ho Tot fem una crida a fer concentracions davant dels Ajuntaments de tots els pobles i ciutats de Ponent i Pirineus a les 20h del dia que es produeixi la suspensió de la consulta, per tal d’exigir el referèndum i desobeir les seves imposicions, caminant així cap a una societat més lliure i més justa.

Campanya Independència per canviar-ho tot a Ponent i Pirineus