diumenge, 5 de febrer del 2012

Cicle de xerrades: Una visió crítica sobre la crisi

Després de la xerrada que obrí el cicle el passat 21 de gener, a càrrec d'en Josep Manel Busqueta del Seminari d'Economia Crítica Taifa, us fem arribar la programació definitiva de la resta d'activitats.

Així mateix, us volem anunciar que, per problemes d'agenda, la xerrada a càrrec de l'Arcadi Oliveres se celebrarà finalment el dia 10 de març i no el 4 de febrer com inicialment estava programada. Disculpeu les molèsties.

 
10 de febrer, 20h

Defensar els drets laborals i socials no hauria de ser delicte. Xerrada a càrrec dels militants sindicals Saturnino Mercader, Mireia Roselló i Josep Garganté (http://garganteabsolucio.wordpress.com/).


25 de febrer, 19h

Projecció del documental Aguantando El Tipo i xerrada-col·loqui sobre les retallades al món laboral amb Isa Garnika, militant de la CGT Catalunya.
 
10 de març, 19h

Xerrada sobre les retallades, la crisi i l'actualitat social. A càrrec de l'Arcadi Oliveres, activista per la justícia social i catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Al finalitzar l'acte hi haurà un pica pica per a poder continuar amb el col·loqui.