diumenge, 3 de juliol del 2011

Activitats d'estiu al Casal


Dijous 7 de juliol, 20:30h - Presentació del llibre "Futbol per la llibertat", a càrrec del seu escriptor Ramon Usall

Diumenge 10 de juliol, 17h - Taller de ratafia: "Aprèn a elaborar la teva pròpia ratafia"


Ja ha començat l’estiu i el Casal Popular El Rostoll tenim ganes de gaudir-ne. No tot és lluita i comprimís polític; també hi ha temps per passar estones disteses… Per això, us proposem de venir al Casal, al carrer Ardèvol 12 a Tàrrega. El Rostoll obre les portes els divendres de 19h a 24h i els dissabtes de 18h a 24h. Aquesta setmana, però, farem una excepció i també obrirem el dijous i el diumenge.
           
El dijous a la tarda, a dos quarts de nou del vespre, vindrà l’escriptor lleidatà Ramon Usall, gran afeccionat al futbol, que ha publicat recentment un llibre titulat Futbol per la llibertat. El llibre ens transporta al paper que aquest esport ha jugat en el combat per la llibertat dels pobles i contra el colonialisme, en la denúncia del feixisme i del racisme, o en la seva aportació a la lluita per les llibertats democràtiques i la justícia social.

El diumenge, a les cinc de la tarda, podrem elaborar ratafia, un taller pràctic per aprendre a fer aquesta beguda tan nostrada. Tradicionalment la ratafia es fa pels volts de Sant Joan perquè és l’època en què les herbes estan en el millor moment per elaborar-la. Al Casal hi tindrem tot el que ens farà falta, només cal que hi assisteixis.

Us hi esperem!

Organitzem-nos: uneix-te al Casal!