dimarts, 6 d’octubre del 2015

El Casal Popular el Rostoll celebra els seu quart aniversari

Ara fa gairebé un any, el Casal Popular el Rostoll feia un pas endavant i obria les portes del nou local de la plaça dels Àlbers. Però aquest any el casal també celebra el seu quart aniversari, com a lloc de trobada per a tots els urgellencs convençuts que un canvi econòmic, social i nacional és possible. 

Durant aquests quatre anys el Rostoll ha esdevingut un espai físic autogestionat per debatre, afrontar i denunciar tant els problemes locals i comarcals, com els problemes i desigualtats de caire més nacional o internacional, ja que hem organitzat activitats ben diverses i per a tots els públics. Des de xerrades informatives i de denúncia, presentacions de llibres, aquest any amb la projecció d'un documental mensual, tallers gastronòmics com el taller de ratafia, nit de jocs de taula, activitats de Nadal i diversos actes festius i reivindicatius com Sant Jordi, l'11 de setembre, el 8 de març... A més a més, el casal també ha col·laborat i participat activament en l'organització de la Marxa de Torxes per la Independència, en el Correllengua...

Així doncs, per demostrar-vos amb quina il·lusió afrontem els nous reptes que ens esperen, hem preparat tot un seguit d’activitats a la plaça dels Àlbers perquè el dissabte 10 d'octubre celebrem plegats el quart aniversari del Rostoll. Començarem el dia a 2/4 de 12 del matí amb jocs tradicionals a la plaça i seguidament, a la 1 del migdia, farem el vermut tot fent petar la xerrada. A les 2 del migdia, tindrà lloc un dinar amb paella mixta o paella vegetariana, beure i postres. Cap a 2/4 de 6 de la tarda podrem gaudir d'un tast de cinc ratafies amb l'empresa centenària Licors Portet de la Pobla de Segur. L'aniversari finalitzarà amb un sopar a les 9 de la nit i les actuacions musicals de Lo Martí de Térmens i el DJ Soul Vives Sound.