dimecres, 2 d’abril del 2014

Un abril ple d’activitats: nit de jocs, multireferèndum, cicle internacionalista i Sant Jordi

Aquest divendres, dia 4, tindrà lloc al Casal una altra nit de jocs de taula i d’estratègia perquè és primer divendres de mes: Catan, La Resistencia, Carcassonne, 7 Wonders, Aventurers al tren, Puerto Rico... A partir de les 10 de la nit comença la nit de jocs!

Abans d’aquesta activitat, però, i al Centre d’Entitats de Tàrrega, a les 8 del vespre, tindrà lloc un col·loqui sobre el multireferèndum del 25 de maig. El dia de les eleccions europees s’aprofitarà per organitzar una consulta a Catalunya amb diverses preguntes. És una proposta que ens encamina a la democràcia directa. Us en podeu informar a multireferendum.cat i us animem a assistir a aquest debat.

Aquest mes d’abril, també al Rostoll, es desenvoluparà un cicle d’activitats per conèixer diferents realitats del món: Ucraïna, Islàndia i Veneçuela. La solidaritat és la tendresa des pobles. Aquest dissabte 5 d’abril, a les 7 de la tarda, es durà a terme una xerrada sobre la situació actual d’Ucraïna, una situació complexa que pretenem conèixer millor. Els mitjans de comunicació n’informen, però creiem que sempre cal informar-se a través d’altres mitjans i punts de vista. Per això vindrà el Xavi Oca, de la CUP de Sabadell i militant del Moviment de Defensa de la Terra (MDT). La xerrada-col·loqui es titula: «Ucraïna, la darrera víctima de l'imperialisme? Una història d'ingerències, neonazis i propaganda de guerra».

La setmana següent, el divendres 11 d’abril, a les 8 del vespre, també al casal, presentarem Crònica d’una decepció. Islàndia 2013, un llibre que aprofundeix en els fets recents d’aquest país europeu. Més endavant, el dissabte 26 d’abril, durem a terme una xerrada sobre l’actualitat social i política de Veneçuela, un país que pateix tant la violència d’una burgesia filofeixista i racista com la manipulació informativa dels grans mitjans de comunicació occidentals, que tenen grans interessos econòmics a la regió.

A més, el 23 d’abril, ens trobareu en una parada al centre de Tàrrega, ja que sortirem al carrer, com cada, durant la diada de Sant Jordi.

Animeu-vos a assistir als actes i a participar al casal!