dimarts, 6 de novembre del 2012

Parlaments i música a l’acte d’inici de campanya de la CUP a Tàrrega

Aquest divendres 9 de novembre tindrà lloc a Tàrrega l’acte d’inici de campanya de Ponent i Pirineus de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP). Assistiran a l’IES Manuel de Pedrolo algunes de les persones de la llista a la demarcació de Lleida: Antonieta Jarne, cap de llista i professora d’història contemporània a la Universitat de Lleida; Ramon Usall, professor i escriptor, Gerard Batalla, activista per l’agricultura ecològica; Carles Sastre, sindicalista i lluitador històric de l’independentisme, i Josep A. Vilalta, transportista i antic regidor de Torà. Per acompanyar l’acte hi actuarà el cantant de Lleida Lo Pardal Roquer, ballarà la colla bastonera l’Arreu de Mollerussa i tocarà música tradicional l’agrupació Catxibanda. Al final també hi haurà un pica-pica. L’Acte començarà a les 20.30 hores.

La CUP és una organització política que treballa per la independència dels Països Catalans i una veritable justícia social. Actualment té més de 100 regidors arreu del territori, amb presència a ciutats importants com Girona, Mataró, Reus, Manresa, Vic o Vilafranca del Penedès i amb 4 alcaldies. Després de més de 20 anys d’experiència en la lluita institucional i més de 40 anys en l’independentisme forjat en la lluita antifranquista, la CUP decidí recentment en assemblea nacional extraordinària de fer el salt a les eleccions al Parlament. Per dos motius: perquè cal un altaveu de les mobilitzacions socials al carrer i perquè la independència ja no vol més excuses. 
Us animem, sobretot, a assistir-hi i a conèixer aquesta nova i vella candidatura. Perquè és l’hora de la justícia: és l’hora del poble!

Nucli de suport de l’Urgell a la CUP